Verhuisoplossing

Verhuismateriaal huren voor een magazijnverhuizing

Wij bieden een breed scala aan logistieke producten voor verhuur aan, speciaal ontworpen voor magazijnverhuizingen. Dit is een doeltreffende en handige oplossing voor uw behoeften in logistiek. Dankzij onze ruime voorraad kunnen we snel leveren, waardoor vertragingen in uw productie- en supply chain-processen worden voorkomen. Dit is essentieel om onnodige kosten voor opslag en onderhoud van logistieke middelen te vermijden. Onze verhuurprijzen zijn altijd scherp en concurrerend!

De voordelen:

Snel leverbaar verhuismateriaal
Scherpe verhuurprijzen
Flexibele huuropties
Deskundig advies van onze experts

Magazijnverhuizing

Bij het organiseren van een magazijnverhuizing draait alles om het minimaliseren van onderbrekingen en het soepel laten verlopen van de logistiek. De centrale vraag is: Kunnen we de leveringen blijven doen tijdens de verhuizing, of moeten we hier tijdelijk mee stoppen? Met andere woorden, is het noodzakelijk dat de voorraden toegankelijk blijven gedurende het proces?

Als toegang tot de voorraden niet vereist is, heeft u keuze uit het gehele assortiment van Roldo Rent. Rolcontainers met legborden en stevige achterhekken, samen met duurzame kantoorboxen, zijn populaire keuzes voor magazijnverhuizingen. Als het behoud van toegang tot de voorraden wel van belang is, zijn Smart Move Boxen in combinatie met ons meubelhondje uitstekende opties voor dit type verhuizing.

In de Smart Move Boxen past tot wel 1 meter aan materiaal, waardoor een aanzienlijke hoeveelheid producten kan worden verplaatst. Deze boxen zijn stapelbaar, waardoor je verticale opslagruimte creëert. De voorraden worden vanuit de stellingen rechtstreeks in de boxen geplaatst. Terwijl de stellingen op de nieuwe locatie worden opgebouwd, blijven de materialen toegankelijk in de Smart Move Boxen. Zodra alles op zijn plek staat, worden de boxen simpelweg verplaatst en kan het uitpakken beginnen.

Wat kunt u bij ons huren voor een magazijnverhuizing?

Wij hebben zorgvuldig een assortiment samengesteld dat voldoet aan de specifieke eisen. Onze producten zijn duurzaam, bieden flexibele huuropties en zijn altijd gunstig geprijsd. We begrijpen dat u unieke behoeften heeft. Naast ons standaard assortiment bieden we ook gespecialiseerde producten aan die aan uw wensen kunnen voldoen.

De meest populaire producten zijn:

Waarom is huren voor een magazijnverhuizing winstgevend?

Huren is zonder twijfel een winstgevende keuze, vooral voor magazijnverhuizingen. Het is snel, gemakkelijk en kostenefficiënt. Het stelt u in staat om uw activiteiten tijdens drukke periodes te verbeteren zonder te investeren in extra logistieke middelen. Onze huuropties zijn flexibel, zodat u de huurperiode eenvoudig kunt aanpassen aan uw behoeften. Bovendien zijn al onze artikelen getest en gebruiksvriendelijk, wat de veiligheid en efficiëntie verhoogt.

Andere voordelen van huren

  • Meer financiële middelen beschikbaar voor andere investeringen.
  • Verbeterde flexibiliteit in uw supply chain-processen.
  • Eliminatie van onnodige opslagruimte en overvolle magazijnen.
  • Deskundig advies bij het kiezen van de meest geschikte producten.
  • Snelle levering van onze producten via onze magazijnen in heel Europa.

Hoe kunt u bij ons huren voor een magazijnverhuizing?

Bij ons heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen of direct contact met ons opnemen, waarna u een voorstel ontvangt dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze deskundige medewerkers staan klaar om met u mee te denken en u te helpen.

Onze producten

Rolcontainer

Rolcontainer

Lees meer

Meubelhondje

Meubelhondje

Lees meer

Kunststof Dolly

Kunststof dolly

Lees meer

Duurzame kantoorbox

Lees meer

CleverMove

Clever Move Box

Lees meer

Clever move box klein

Clever Move Box (klein)

Lees meer

Archiefbox deksel

Archiefbox deksel

Lees meer

Archiefbox beugel

Archiefbox

Lees meer

Grootvolume box

Groot volume box

Lees meer

Bureauroller

Bureauroller

Lees meer

Zij gingen u voor

Ontdek de tevreden klanten die profiteerden van onze verhuismaterialen en oplossingen.
Alle referenties

Het is heel simpel: het brede assortiment van Roldo Rent, haar flexibele service en landelijke dekking maakt maatwerk richting onze klanten mogelijk.

Roel Schmetz

Alle referenties

Wij worden goed geholpen door Roldo Rent en krijgen vakkundig advies.

Hans Schumacher

Alle referenties

Jan de Jong Verhuizingen zet Roldo Rent Smart Cart in voor verhuizing bieb en bios Groningen

Jan de Jong Verhuizingen

Liebe Kunden, hier entsteht unsere neue Internetpräsenz.

Wir sind in Kürze wieder für Sie da. Sie erreichen uns wie gewohnt unter +49 (0) 2251 149 620 oder per Mail unter info@roldorent.de