Verhuisoplossing

Verhuismateriaal huren voor bibliotheekverhuizingen

Ontdek de moeiteloze aanpak van Roldo Rent voor uw bibliotheekverhuizing. Huur nu met gemak al het verhuismateriaal dat u nodig heeft.

De voordelen:

Gemakkelijk verhuismateriaal huren
Boekencollecties blijven georganiseerd
Behoud toegang tot collectie tijdens verhuizing
Slimme oplossingen voor efficiënt verhuizen

Uw bibliotheek: slim en moeiteloos verhuisd

Een bibliotheekverhuizing kan een behoorlijke uitdaging zijn, dat begrijpen we maar al te goed. Gelukkig is er een manier om te verhuizen zonder al het gebruikelijke gedoe, zoals het verwarren van de volgorde van uw collecties. Met het verhuismateriaal van Roldo Rent regelt u uw bibliotheekverhuizing slim en zorgeloos. Boeken verhuizen is nog nooit zo efficiënt geweest.

Bibliotheekverhuizingen tot in de puntjes verzorgd

We begrijpen hoe belangrijk het is dat uw lezers toegang blijven hebben tot hun geliefde boeken en dat de collectie in de juiste volgorde blijft. Daarom introduceren we onze slimme oplossing: de Smart Cart. Deze handige verrijdbare boekenkast zorgt ervoor dat uw collectie altijd bereikbaar is, zelfs tijdens het verhuizen. Onderbrekingen zijn verleden tijd en zelfs tijdens een verbouwing kunnen boeken worden uitgeleend. Dat klinkt goed, toch?

Zo houdt u gemakkelijk uw boekencollectie georganiseerd

En die zorgen over het georganiseerd houden van uw collectie? Maak kennis met de bibliotheekbox. Stapelbaar en moeiteloos te verplaatsen met ons speciale bibliotheekhondje. Zo kunt u gemakkelijk uw boeken verhuizen.

Uw partner in bibliotheekverhuizingen

We staan paraat om u te assisteren bij uw bibliotheekverhuizing. Ons team biedt duurzame oplossingen die écht het verschil maken. Van rolcontainers tot kunststof verhuisboxen, we hebben alles in huis om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Uw kostbare bezittingen verdienen de allerbeste zorg en die belofte maken we waar.

Onze producten

Smart Cart

Lees meer

Smart cart Pro - roldo rent-min

Smart Cart Pro

Lees meer

Rolcontainer

Rolcontainer

Lees meer

Meubelhondje

Meubelhondje

Lees meer

Kunststof Dolly

Kunststof dolly

Lees meer

Duurzame kantoorbox

Lees meer

Clever move box klein

Clever Move Box (klein)

Lees meer

Computerbox beugel

Computerbox

Lees meer

Computerbox deksel-1

Computerbox met deksel

Lees meer

Rolbox

Rolbox

Lees meer

Zij gingen u voor

Ontdek de tevreden klanten die profiteerden van onze verhuismaterialen en oplossingen.
Alle referenties

WIj hebben de Smart Cart Pro succesvol ingezet bij een bedrijfsverhuizing van een bedrijf in de financiële sector met 600 medewerkers

Jean-Luc Rassel

Alle referenties

Het is heel simpel: het brede assortiment van Roldo Rent, haar flexibele service en landelijke dekking maakt maatwerk richting onze klanten mogelijk.

Roel Schmetz

Alle referenties

Wij worden goed geholpen door Roldo Rent en krijgen vakkundig advies.

Hans Schumacher

Liebe Kunden, hier entsteht unsere neue Internetpräsenz.

Wir sind in Kürze wieder für Sie da. Sie erreichen uns wie gewohnt unter +49 (0) 2251 149 620 oder per Mail unter info@roldorent.de