Verhuisoplossing

Verhuisoplossingen voor verhuisbedrijven

Ontdek onze complete verhuisoplossingen voor verhuisbedrijven. Onze hoogwaardige verhuismaterialen en oplossingen maken uw verhuizingen soepeler en efficiënter.

De voordelen:

Breed assortiment hoogwaardige verhuismaterialen
Ophaal- en inleveropties op 9 handige depots
Duurzaam en professioneel verhuismateriaal
Ervaren partner in verhuismaterialen

Slimme oplossingen voor verhuisbedrijven

We begrijpen dat uw succes afhangt van de kwaliteit en efficiëntie van de verhuisdiensten die u levert. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment verhuismaterialen en oplossingen die zijn ontworpen om uw verhuizingen moeiteloos te laten verlopen.

Ons uitgebreide assortiment hoogwaardige verhuismaterialen en oplossingen is ontworpen om uw verhuizingen soepeler en efficiënter te maken.

Ophalen en inleveren op 9 locaties in Nederland en België

Wij streven naar gemak voor onze klanten, en daarom bieden we ophaal- en inleveropties op maar liefst 9 handige locaties verspreid over Nederland en België. Of u nu in Amsterdam, Antwerpen, of ergens daartussenin bent, onze uitgebreide netwerkdekking zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig toegang heeft tot onze hoogwaardige verhuismaterialen, waar het u het beste uitkomt.

Duurzaam en professioneel verhuismateriaal

Wij zijn de expert op het gebied van duurzaam en professioneel verhuismateriaal. Onze rolcontainers, kunststof verhuisboxen en andere handige hulpmiddelen zijn speciaal ontworpen om uw bedrijfsverhuizing vlot en gestroomlijnd te laten verlopen.

Uw partner in verhuizingen

Wij willen u de beste kwaliteit verhuismaterialen bieden. Onze jarenlange ervaring en toewijding aan klanttevredenheid hebben ons tot een vertrouwde naam in de verhuisbranche gemaakt. Kies daarom Roldo Rent voor een zorgeloze verhuizing! Voor iedere situatie hebben wij een oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw verhuisbedrijf? Neem dan nu contact met ons op!

Onze producten

Smart Cart

Lees meer

Smart cart Pro - roldo rent-min

Smart Cart Pro

Lees meer

Rolcontainer

Rolcontainer

Lees meer

Meubelhondje

Meubelhondje

Lees meer

Kunststof Dolly

Kunststof dolly

Lees meer

Duurzame kantoorbox

Lees meer

Clever move box klein

Clever Move Box (klein)

Lees meer

Computerbox beugel

Computerbox

Lees meer

Computerbox deksel-1

Computerbox met deksel

Lees meer

Rolbox

Rolbox

Lees meer

Zij gingen u voor

Ontdek de tevreden klanten die profiteerden van onze verhuismaterialen en oplossingen.
Alle referenties

WIj hebben de Smart Cart Pro succesvol ingezet bij een bedrijfsverhuizing van een bedrijf in de financiële sector met 600 medewerkers

Jean-Luc Rassel

Alle referenties

Het is heel simpel: het brede assortiment van Roldo Rent, haar flexibele service en landelijke dekking maakt maatwerk richting onze klanten mogelijk.

Roel Schmetz

Alle referenties

Wij worden goed geholpen door Roldo Rent en krijgen vakkundig advies.

Hans Schumacher

Liebe Kunden, hier entsteht unsere neue Internetpräsenz.

Wir sind in Kürze wieder für Sie da. Sie erreichen uns wie gewohnt unter +49 (0) 2251 149 620 oder per Mail unter info@roldorent.de