Referentie

WIj hebben de Smart Cart Pro succesvol ingezet bij een bedrijfsverhuizing van een bedrijf in de financiële sector met 600 medewerkers

“Bij deze willen wij graag onze tevredenheid uitspreken over de uitstekende dienstverlening van Roldo Rent tijdens onze recente bedrijfsverhuizing. Allied Luxemburg heeft met hun hulp de verhuizing van een bedrijf in de financiële sector met 600 medewerkers in Luxemburg City efficiënt afgerond.En dit in maar vier dagen tijd!”

“Een soepele en efficiënte verhuizing was essentieel voor het bedrijf. Dankzij de professionele aanpak van Roldo Rent, kon de verhuizing binnen vier dagen volledig worden afgerond. De communicatie verliep vlekkeloos en de samenwerking was bijzonder prettig.”

Daarnaast waren ze bijzonder tevreden over het gebruik van de Smart Cart Pro. Deze innovatieve oplossing maakte het transport van onze kantoormaterialen nog efficiënter en zorgde voor een veilige en georganiseerde verhuizing.

“Wij bevelen Roldo Rent dan ook van harte aan voor bedrijfsverhuizingen, zeker als snelheid en precisie van groot belang zijn.”

Jean-Luc Rassel van Allied Luxemburg

Referenties

Alle referenties

WIj hebben de Smart Cart Pro succesvol ingezet bij een bedrijfsverhuizing van een bedrijf in de financiële sector met 600 medewerkers

Jean-Luc Rassel

Alle referenties

Het is heel simpel: het brede assortiment van Roldo Rent, haar flexibele service en landelijke dekking maakt maatwerk richting onze klanten mogelijk.

Roel Schmetz

Alle referenties

Wij worden goed geholpen door Roldo Rent en krijgen vakkundig advies.

Hans Schumacher

Liebe Kunden, hier entsteht unsere neue Internetpräsenz.

Wir sind in Kürze wieder für Sie da. Sie erreichen uns wie gewohnt unter +49 (0) 2251 149 620 oder per Mail unter info@roldorent.de