Referentie

Wij worden goed geholpen door Roldo Rent en krijgen vakkundig advies.

Wij gaan graag met verschillende partners van Roldo Rent in gesprek. Vandaag met Hans Schumacher van Scholte Verhuis Groep.

Scholte Verhuis Groep – Euromovers is een familiebedrijf dat in 1931 is opgericht en partner is van het wel bekende Euromovers Nederland. Het verhuisbedrijf is ontstaan vanuit de Scholte Transport Groep en heeft vestigingen in Zoetermeer en Sassenheim.

Waarom Roldo Rent?

Het geeft ons de mogelijkheid om bij verhuisprojecten extra verhuismaterialen in te huren als deze nodig zijn. Daardoor wordt het voor ons mogelijk om onze verhuismaterialen zo efficiënt mogelijk in te zetten en bij te korten een beroep te doen op Roldo Rent.

Wat is het voordeel van Roldo Rent materiaal?

–         Het flexibele gebruik van materialen.

–         Duurzaamheid van de producten.

–         Het Roldo Rent verhuismateriaal is perfect voor gebruik in de verhuisbranche.

–         Gunstige huurtarieven.

–         Deskundig advies van binnen – en buitendienst.

–         Robuust materiaal wat tegen een stootje kan.

Hoe is het contact met Roldo Rent?

Het contact met Roldo Rent is prima. Wij worden goed geholpen door de binnendienst, en bij commerciële aangelegenheden worden wij door Denis Zonneveld en Jasper van ’t Net met vakkundig advies ondersteunt.

Referenties

Alle referenties

WIj hebben de Smart Cart Pro succesvol ingezet bij een bedrijfsverhuizing van een bedrijf in de financiële sector met 600 medewerkers

Jean-Luc Rassel

Alle referenties

Het is heel simpel: het brede assortiment van Roldo Rent, haar flexibele service en landelijke dekking maakt maatwerk richting onze klanten mogelijk.

Roel Schmetz

Alle referenties

Wij worden goed geholpen door Roldo Rent en krijgen vakkundig advies.

Hans Schumacher

Liebe Kunden, hier entsteht unsere neue Internetpräsenz.

Wir sind in Kürze wieder für Sie da. Sie erreichen uns wie gewohnt unter +49 (0) 2251 149 620 oder per Mail unter info@roldorent.de