Nieuws

Top 5 essentiële verhuismaterialen voor een stressvrije verhuizing

Een verhuizing kan een stressvolle ervaring zijn, maar met de juiste verhuismaterialen wordt het een stuk makkelijker. Als je verhuismateriaal huurt, hoef je niet te investeren in dure producten die je maar één keer gebruikt. Hier zijn de top 5 essentiële verhuismaterialen die je nodig hebt voor een soepele verhuizing.

1. Rolcontainer

De rolcontainer is onmisbaar voor elke verhuizing. Het flexibele ontwerp maakt het eenvoudig om verschillende soorten goederen te vervoeren. Dankzij de grote laadcapaciteit van 500 kg is dit ideaal voor zware en volumineuze items. Onze kunststof boxen zijn ontworpen om passend op de rolcontainer gestapeld te worden, zo kun je de rolcontainer efficiënter benutten.

Een rolcontainer kan ook gemakkelijk in kleine vrachtwagens / bussen geplaatst worden om ze vervolgens te vervoeren naar de nieuwe locatie. De rolcontainer kan voorzien worden van een achterhek, zo kun je de rolcontainer 3 of 4 heks maken. Ideaal wanneer de materialen moeilijk zijn om te stapelen. Bekijk de rolcontainer.

2. Meubelhondje

Het meubelhondje, ook wel meubelroller genoemd, is perfect voor het verplaatsen van allerlei producten, zonder je rug te belasten. Je kunt hem gebruiken voor doze, grote planten of andere middelgrote producten. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat je meubels gemakkelijk en veilig kunt verplaatsen. Nog fijner is het feit dat ons meubelhondje vier zwenkwielen heeft, zo kun je gemakkelijk overal tussendoor rijden. Je kunt ook kiezen om een kunstof dolly te gebruiken, deze heeft randjes voor extra houvast maar wordt enkel verhuurd met vouwbare computerboxen. Bekijk het meubelhondje of kunststof dolly.

3. Computerbox

Voor het veilig verhuizen van computerapparatuur en elektronica is de computerbox een must. Zo hebben wij niet alleen de standaard computerbox maar ook de vouwbare computerbox, deze is nog compacter als het is ingeklapt. 

Deze kratten zijn nestbaar, stapelbaar en bieden uitstekende bescherming voor je waardevolle apparatuur. Deze kratten zijn ideaal om computers, serverapparatuur of andere benodigde apparatuur voor een werkplek bij elkaar te houden. Zo hoef je na het verhuizen niet te zoeken wat bij elkaar hoort. Bekijk de computerbox met deksel.

4. Traploper

Een traploper, ook wel een elektrische trappenklimmer genoemd, is een zeer efficient hulpmiddel om zware producten te verplaatsen via de trap. Deze traploper loopt vanzelf omhoog en omlaag van een rechte trap, met een gemiddeld draagvermogen van 330 kilogram. Dit is een must-have als je zware producten naar beneden moet verhuizen. Bekijk hier de traploper.

5. Archiefbox

De archiefbox is een praktische oplossing voor het veilig en efficient verhuizen van archieven. Zo kun je gemakkelijk documenten, boeken en kleine kantoorartikelen verhuizen. Deze boxen zijn stapelbaar en nestbaar, wat zorgt voor een georganiseerde en efficiënte verhuizing. Bekijk de archiefbox.

Conclusie

Door het juiste verhuismateriaal te huren, kun je jouw verhuizing veel soepeler en stressvrij laten verlopen. Zorg ervoor dat je de bovenstaande top 5 essentiële verhuismaterialen in je planning opneemt. Wil je meer advies over welk materiaal je het best kunt gebruiken met een verhuizing? Neem dan contact met ons op!

Nieuws

Archiefboxen welke gevuld zijn.
5 juli 2024
Top 5 essentiële verhuismaterialen voor een stressvrije verhuizing
Boeken verhuizen - Roldo Rent
29 april 2024
Boeken verhuizen: Hier moet u op letten
Roldo Rent congres BKV
24 april 2024
Roldo Rent bij de Belgische Kamer der Verhuizers

Liebe Kunden, hier entsteht unsere neue Internetpräsenz.

Wir sind in Kürze wieder für Sie da. Sie erreichen uns wie gewohnt unter +49 (0) 2251 149 620 oder per Mail unter info@roldorent.de