Nieuws

Roldo Rent bij de Belgische Kamer der Verhuizers

Elisabeth en Jasper stonden afgelopen vrijdag op het congres van de BKV – CBD. Dé beroepsorganisatie van en voor de erkende verhuisondernemingen in België. BKV – CBD omvat meer dan honderd professionele verhuisbedrijven, verenigd onder het gezamenlijke logo « Erkend Verhuizer ».

Het congres vond plaats op een prachtige locatie midden in het Provinciedomein Huizingen, waar veel Belgische verhuizers bij elkaar kwamen voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Roldo Rent was hier vertegenwoordigd met haar duurzame verhuisoplossingen, wat veel belangstelling en positieve reacties opleverde. Het was een waardevolle gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen, en om de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen de verhuisbranche te bespreken. We kijken terug op een succesvolle en inspirerende dag en zien uit naar toekomstige samenwerkingen en bijeenkomsten.

Ontdek de duurzame verhuisoplossingen van Roldo Rent

Nieuws

Boeken verhuizen - Roldo Rent
29 april 2024
Boeken verhuizen: Hier moet u op letten
Roldo Rent congres BKV
24 april 2024
Roldo Rent bij de Belgische Kamer der Verhuizers
Roldo Rent - Nieuwe smart cart pro
3 april 2024
De nieuwe Smart Cart Pro

Liebe Kunden, hier entsteht unsere neue Internetpräsenz.

Wir sind in Kürze wieder für Sie da. Sie erreichen uns wie gewohnt unter +49 (0) 2251 149 620 oder per Mail unter info@roldorent.de